miércoles, 12 de abril de 2017

3r dia Setmana Cultural.

Avui ha estat el darrer dia de la Setmana Cultural; com activitat de cloenda hem anat a Cas Costes on hem fet una Xacota pagesa i hem pogut visitar un trull i vora vestits/trajes típics d'Eivissa, espardenyes, ens han enenyat a ballar ball pagès,... en fin millor mireu les imatges que parlen per elles soles,... però el que sí que coincidim tots els mestres,... és que això s'ha de repetir!!!!

Volem acabar aquesta setmana cultural agraint a totes aquelles persones que de manera desinteresada ens han obert les portes de casa seva o ens han ajudat a que tots passessim uns dies súper divertits i amb uns aprenentatges molt enriquidors:
- GRÀCIES a tota la família de Cas Costes (n'Esperança, en Vicent, na Neus, n'Esther i na Margarita) per obrir-nos les portes de casa seva i que juntament amb na Mª Antonia, en Jordi i na Maria ens han ensenyat a ballar pagès i sonar les castanyoles.
- GRÀCIES a na Maria i na Pepita per fer-nos unes orelletes BONÍSSIMES.
- GRÀCIES a en Julián Garcia per deixar-nos els motlos per poder fer unes autèntiques cases pageses amb fang-
- GRÀCIES a les famílies que han col·laborat en els diferents tallers (pocs, esperem que en properes edicions siguin més ;)) i
- GRÀCIES a tot l'equip de mestres de l'escola per la implicació, entusiasme, dedicació, esforç,... etc etc etc en que sortissin uns dies de 10!!!!

El curs que vé més i millor!!!!

(Recordeu que heu de clicar dalt de la imatge per accedir a la carpeta que conté la resta de fotos)

https://goo.gl/photos/D97zkhSaUmvysZaK6

https://goo.gl/photos/ia5bVL3TpmaNB8YC6





No hay comentarios:

Publicar un comentario